Aquest estiu, coneix món!

Dóna’t un capritx i viatja

Després d’un any de treball i esforç ha arribat el moment de donar-se un capritx i viure unes vacances de luxe. Tu i els teus us ho heu guanyat, i per això és important que tots els detalls del vostre viatge estiguin dissenyats amb cura.

 

Per tal que visqueu una experiència única, a Motor Munich Club hem seleccionat meticulosament diferents agències de viatges que faran de les vostres vacances un record per tota la vida… i a més, a un preu reduït!

 

A continuació et presentem les diferents agències on podràs contractar el teu viatge d’estiu amb descomptes:

 

 

Kareba Viatges: Viatges temàtics pels més aventurers

 

L’agència Kareba Viatges és experta en organitzar viatges temàtics on els turistes es submergeixen en la cultura del país que visiten. Si t’agrada l’aventura, sense dubte t’interessaran les seves propostes per aquest estiu.

Presentant la teva targeta de Motor Munich Club tindràs un 10% de descompte en tots els seus viatges (* EXCEPTE EN PRODUCTES D´OFERTA, VOL I TREN). A què esperes?

 

 

Viatges Samper-Riquelme: Viatges personalitzats i de qualitat

 

Si vols un viatge que s’adapti a tu i a la teva manera de viatjar, Viatges Samper-Riquelme és una bona opció. Aquesta agència cuidarà de tots els detalls perquè la teva experiència a l’estranger sigui tot un luxe.

 

Presentant la teva tarjeta de Motor Munich Club tindràs un 7% de descompte en paquets vacacionals.

 

 

Calsina Viatges: Escull el teu pack i gaudeix del teu destí

 

Calsina Viatges et presentar un gran número de packs de viatges perquè tu només hagis d’escollir un i gaudir del destí. En aquesta agència podràs trobar des de circuits i viatges en grup fins viatges per parelles i creuers.

 

Presentant la teva tarjeta de Motor Munich Club tindràs  5% de descompte en viatges combinats, sortides en grups i creuers