El Club

Motor Munich Club

p

Motor Munich s’ha convertit en el referent a Catalunya com el concessionari més antic de BMW i MINI. Amb motiu del 25è aniversari, vam voler fer un pas més enllà i convidar als nostres clients a formar part de Motor Munich Club, una societat pensada per oferir una sèrie d’avantatges en establiments Premium i organització d’esdeveniments únics pensats en exclusiva pels socis del club.

Avantatges Motor Munich Club

p

Ser soci de Motor Munich Club et donarà l’oportunitat de participar en aquests esdeveniments relacionats amb el món BMW, Mini i BMW Motorrad així com en altres esdeveniments d’àmbit esportiu, social i cultural on, des de sempre, Motor Munich hi ha participat de manera activa.

Amb la posada en marxa d’aquesta pàgina web, volem acostar Motor Munich Club als socis, amb noves i interessants propostes. Per formar part del Club i gaudir de tots els avantatges que ofereix, només cal adquirir un vehicle BMW, MINI o BMW Motorrad als nostres concessionaris Motor Munich Sabadell, Motor Munich Terrassa, Motor Munich Sant Cugat o Motor Munich Vilanova i la Geltrú.