Summer Break – Padel Challenge Solidari Motor Munich Club

La setmana del 3 de juliol, 400 persones van gaudir de la 2a edició del Padel Challenge Solidari Motor Munich Club a les instal·lacions de l’Augusta Pàdel de Sant Cugat del Vallès.

Un any més vam voler fusionar l’esport amb el Summer Break, festa que va acollir un munt d’activitats diferents.

Dins el marc d’aquesta festa, vam organitzar un Test Drive de tres dies de duració on tothom qui ho desitges, podia provar i adquirir -amb descomptes especials- tota la gamma de BMW, MINI i Motorrad.

El dissabte 8 de juliol, com a cloenda del torneig solidari, vam comptar amb un partit d’exhibició a càrrec dels millors jugadors del World Padel Tour. Vam tenir com a convidats especials els pallassos de la fundació Pallapupas que van estar amenitzant el partit i tota la tarda del dissabte omplint de somriures l’Augusta Padel. A posteriori, els Pallapupas van recollir de la mà del nostre gerent Josep Maria Alari, un donatiu de 3.000 € per contribuir a la fantàstica tasca que fa la fundació: convertir hospitals en espais més amables i plens de vida a través d’actuacions artístiques de la mà d’actors i actrius professionals.

Summer Break – Padel Challenge Solidari Motor Munich Club

Després de l’entrega de premis als finalistes i guanyadors del torneig, vam dur a terme un sorteig benèfic on els nostres partners van oferir regals valorants en més de 6.000 euros. Com a cloenda final, els nostres convidats van poder gaudir d’un fantàstic sopar tipus còctel de la mà de la xef Maria Espin (TopChef), d’una barra de Moët & Chandon ICE i d’exquisits gins Tònics, tot acompanyat de la música més actual punxada pel DJ de l’hotel W Barcelona.

Gràcies a tots per la vostra participació i implicació en aquest torneig solidari. Us deixem l’enllaç de la galeria d’imatges del Summer Break.

Galeria d’imatges

Esperem retrobar-nos amb tots l’any vinent! Bon estiu!