Motor Munich convida els seus clients a provar la gamma de BMW xDrive i MINI All4 en condicions reals a la neu. Els propers 8 i 9 de desembre realitzarem cursos de conducció al circuit d’Ordino-Arcalís d’Andorra amb monitors professionals.

El circuit Logic Drive Ordino Arcalís té 700m de corda, 13 metres d’amplada amb infinitat de variants, situat a la cota 2000 de l’estació d’Arcalís.

Circuit

S’estudiarà la posició de conducció: com ens hem d’assentar de manera correcta dins d’un cotxe.
L’educació de la mirada i les mans: eslàlom d’habilitat on ensenyarem com girar el volant de manera correcta i on s’ha de mirar quan conduïm.
Coneixement de les ajudes electròniques: quins tipus d’ajudes electròniques tenen els cotxes BMW xDrive i MINI All4 i com actuen en la nostra conducció, tant el sub viratge com en el sobre viratge.
Frenades d’emergència: com realitzar una frenada d’emergència sobre neu aprofitant els sistemes de seguretat BMW xDrive i MINI All4.

Off-road

Farem una ruta off-road on podrem provar les diferents ajudes electròniques dels vehicles, tant en baixada com en pujada.
Si la meteo ens ajuda i tenim força neu podrem muntar alguna zona tècnica de 4×4 (sense posar en perill els clients i els cotxes)

Descripció de la jornada:
– Torns de matí o tarda, en horari de 9:00 a 11:30h i 15:00h.
– Proves de 60min amb monitor (1 o 2 clients per vehicle) a Circuit i de 1h15min per Off-road.
– Vehicles disponibles: gamma BMW xDrive i MINI All4.
– Servei de Càtering permanent.
– Jardí d’infància.
– Disponibilitat de la terrassa Moritz en exclusiva pels clients de Motor Munich (segons les condicions meteorològiques)

 

Si voleu aprofitar la vostra estada a l’estació Ordino-Arcalís, Motor Munich ha preparat en exclusiva pels seus clients les següents experiències (consultar preus):

Sopar a 2500m

Hem organitzat un sopar al restaurant-refugi La Coma pel dissabte dia 9 on us proposem pujar amb els BMW xDrive i MINI All4 de Motor Munich fins a La Coma .

Al restaurant gaudireu d’una experiència gastronòmica dissenyada especialment per l’ocasió.

En acabat, baixarem amb màquines trineu gegants, fins arribar a la cota 2000 on hi ha el circuit.

Excursió motos de neu

L’altra proposta que us fem és fer una excursió amb motos de neu (dues persones per moto), d’uns 40 minuts de durada per l’estació d’Ordino-Arcalís.

En el cas de que necessiteu forfaits, com a clients de Motor Munich els podreu obtenir amb un descompte del 20%.

Informa't al ☎️ 93.720.92.01 o per e-mail a info@motormunichclub.com per a reserves.