El luxe i la tradició tenen forma de joia

La història d’èxit de la joieria Ernest Oriol

El 1951 va néixer Ernest Oriol. Un projecte personal que amb dedicació i passió va anar creixent fins a convertir-se en un referent de l’alta joieria espanyola.

 

En aquest article us expliquem quines són les claus que han portat a l’èxit a Ernest Oriol.

 

 

Una història de passió

 

La passió d’Ernest Oriol per la joieria va començar de ben petit. Només tenia 13 anys quan va començar a endinsar-se en el món de l’orfebreria i va anar perfeccionant les seves tècniques en alguns dels millors tallers de Barcelona.

 

Als 25 anys la seva carrera va fer un petit gir. Ernest Oriol va decidir entrar al món de la gemmologia i les pedres precioses i va treballar durant uns anys per a diferents majoristes de diamants. La seva bona feina no va passar desapercebuda i molts d’aquests majoristes van començar a demanar a l’Oriol que fos ell qui fes els dissenys i la producció amb les pedres que venia.

 

Davant la gran demanda de productes que tenia, Ernest Oriol va decidir el 1951 obrir la seva pròpia empresa de pedres precioses i fabricació de joieria. El seu èxit, però, no va quedar-se aquí. La seva passió, dedicació i la perfecció de tots els productes que oferia van consolidar en 1970 a la seva empresa com una de les millors joieries d’alta gamma d’Espanya.

 

En 1982 la seva empresa va obrir una botiga al cor de Barcelona, a Passeig de Gràcia 89. Avui, 27 anys després, la seva botiga continua oberta.

 

 

Joies exclusives fetes a mida

 

Ernest Oriol és especialista en la creació de productes que s’adeqüen a les necessitats de les persones. És per això que aquesta joieria refusa totalment de la creació de productes en sèrie.

 

Una de les seves màximes és l’exclusivitat. Totes les seves joies són creades amb cura i de manera especial per als seus clients. El resultat són creacions úniques, inimitables i plenes de personalitat.

 

 

Els seus productes

 

Com hem comentat en els punts anteriors, tots els productes creats per Ernest Oriol són únics. Les seves especialitats són:

 

 

A més, Ernest Oriol és distribuïdor de Pasquale Bruni.

 

 

Descompte Motor Munich Club

 

Si ets soci de Motor Munich Club rebràs descomptes especials en alguns dels seus productes (preguntar a la botiga).