II Torneig Padel Challenge Motor Munich Club. Cercle Sabadellès 1856

Del  29 de Maig al 3 de Juny vam celebrar la II edició del torneig de pàdel solidari Motor Munich Club al Cercle Sabadellès. Més de 130 persones ens van acompanyar durant aquests dies deixant el món del pàdel en el llistó més alt. Durant tota la setmana es va respirar un ambient molt distes i festiu on tothom va gaudir del món de l´esport.

Els finalistes de totes les categories van rebre com a detall una ampolla de cava Leopardi Brut Nature Gran Reserva de Caves Llopart.

Els campions de la primera categoria (femenina i masculina) van rebre com a premi un cap setmana a l’Hotel Peralada Wine&Spa Golf, amb el lloguer d’un MINI inclós. Els campions de la segona categoria (masculina i femenina) van guanyar una pala de pàdel Padel Revolution i unes ulleres MINI i els campions de tercera categoria (masculina i femenina) una bossa paletera amb unes ulleres MINI.

Gràcies a tots els que vau participar i felicitats especialment als finalistes i campions. Galeria d’imatges

No oblideu que tots els inscrits del torneig del Cercle Sabadellès esteu convidats al Summer Break que tindrà lloc el dissabte 8 de Juliol a l’Augusta Pàdel de Sant Cugat del Vallès, on comptarem amb un partit d’exhibició amb personatges mediàtics, sorteig de regals i còctel amb festa final, entre moltes altres sorpreses.

Recordeu que teniu una nova cita amb el món del pàdel a l’Augusta Pàdel del 3 al 8 de juliol amb el torneig solidari Motor Munich Club, on comptarem com a novetat amb una 4a categoria.

Moltes gràcies a tots/totes i fins aviat!